Изящно ръкоделие „Чай за двама“, бродерия

salfetki

Виж по-голямо изображение

Комплектът се състои от 2 бродирани салфетки и тишлайфер, обшити с дантела по края.

Необходими материали за ръкоделието – бяла панама, преливащи конци Anchor Crochet – има ги в бледо зелено, жълто, розово, синьо, мулине Anchor за бродерията – в тон с цвета на избраните конци за дантелата.

Размерът на салфетките е 25х25 см, а на тишлайфера – приблизително 35х45 см, като винаги може да бъдат променяни според Вашето желание и фантазия. Предварително парчетата се почистват добре – начините са 3. Най-лесният е парчетата панама да се подгънат на машина, както е в случая на снимката, но по-красиво е ако се оплетат на една кука или се обшият с фестон бод с преливащите конци. В центъра на салфетките се бродират два от мотивите, показани на схемата, с контурен бод, а на тишлайфера се бродират в двата срещуположни ъгъла. Дантелата на картинката е шита, но тези от вас, които не умеят да я правят, могат да я заменят с плетена на една кука.

Схема на шитата дантела

Схема на бродерията

Първия Български Бутон за споделяне

Можете да напишете коментар, или проследите от вашия сайт.

Напиши коментар

Powered by WordPress | Find Wireless Deals at BestInCellPhones.com. | Thanks to iCellPhoneDeals.com Free Cell Phones, Find Highest CD Rates and Incinerador De Grasa Revisión