Бродирана Коледна украса

Малко късничко съм се сетила да публикувам Коледни бродерии, защото времето, което остава до празника е крайно недостатъчно за тяхната изработка… но все пак по-сръчните от вас може и да успеят.

Тези весели Снежковци ще допринесат за вашето празнично настроение и ще ви накарат да се гордеете, че вие сте им майсторите. Бродират се гобленов бод, както е дадено на схемата. След това се изрязват, захлупват се едно срещу друго лицето и гърба и се зашиват от опаковата страна. Оставя се малка дупка, така че да можете да обърнете налице човечето и да го напълните с памук или вата.
Успех!


7 коментаракъм Бродирана Коледна украса

  1. Аз определено няма да имам възможност да избродирам до Коледа подобни красоти, но мога да се опитам за следващата. Благодаря за идеята и схемите за изработка!

  2. Прекрасна коледна идея! Само съжалявам, че я виждам толкова късно. Благодаря за вдъхновението и за богатата информация, които всеки път намирам в този сайт!

  3. Това е най-добрата бродирана коледна украса, която съм виждала. Ще я направя

  4. Здравейте,
    Много хубави модели ! Само искам да попитам, колко горе-долу пана ми е необходима ?
    Благодаря !

  5. Могат да се бродират на всякаква панама, не много едра, разбира се. Най-подходяща е гобленовата, неразграфена панама. В зависимост от това колко нишки на панамата има в 1 см можете да пресметнете от колко см ще Ви трябват. Пребройте бодовете на моделчето, което искате да ушиете, в магазина продавачката ще Ви ориентира най-добре.

  6. Чудесни модели.Искам да попитам дали сте публикували някъде и схемите на джудженцата?Благодаря много за схемите.Ще ги направя за следващата Коледа.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *