Бродирана Коледна украса

Малко късничко съм се сетила да публикувам Коледни бродерии, защото времето, което остава до празника е крайно недостатъчно за тяхната изработка… но все пак по-сръчните от вас може и да успеят.

Тези весели Снежковци ще допринесат за вашето празнично настроение и ще ви накарат да се гордеете, че вие сте им майсторите. Бродират се гобленов бод, както е дадено на схемата. След това се изрязват, захлупват се едно срещу друго лицето и гърба и се зашиват от опаковата страна. Оставя се малка дупка, така че да можете да обърнете налице човечето и да го напълните с памук или вата.
Успех!


Първия Български Бутон за споделяне

Можете да напишете коментар, или проследите от вашия сайт.

7 коментара към “Бродирана Коледна украса”

 1. Мариана каза:

  Аз определено няма да имам възможност да избродирам до Коледа подобни красоти, но мога да се опитам за следващата. Благодаря за идеята и схемите за изработка!

 2. Вихра каза:

  Прекрасна коледна идея! Само съжалявам, че я виждам толкова късно. Благодаря за вдъхновението и за богатата информация, които всеки път намирам в този сайт!

 3. Вяра каза:

  Това е най-добрата бродирана коледна украса, която съм виждала. Ще я направя

 4. Галя каза:

  На каква панама се бродират?

 5. Нина каза:

  Здравейте,
  Много хубави модели ! Само искам да попитам, колко горе-долу пана ми е необходима ?
  Благодаря !

 6. admin каза:

  Могат да се бродират на всякаква панама, не много едра, разбира се. Най-подходяща е гобленовата, неразграфена панама. В зависимост от това колко нишки на панамата има в 1 см можете да пресметнете от колко см ще Ви трябват. Пребройте бодовете на моделчето, което искате да ушиете, в магазина продавачката ще Ви ориентира най-добре.

 7. nikolinka kalinova каза:

  Чудесни модели.Искам да попитам дали сте публикували някъде и схемите на джудженцата?Благодаря много за схемите.Ще ги направя за следващата Коледа.

Напиши коментар